Contacteer ons

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.

Contour

CONTOUR BV

BTW NR. BE1003765502

Adres

Fabriek botaniek

Waregemsesteenweg 157a,

9770 Kruisem, België

Contactgegevens

Contact@con-tour.be

Thomas +32496282186

Floris +32473110815

Onze samenwerking is het begin van een heel lang verhaal...

De aanleg van je tuin is meer dan alleen een persoonlijke keuze. Het is een gebaar naar de buren die uitkijken op jouw groene oase, een welkom voor familie en vrienden die je er ontvangt, en een investering in de toekomst, mogelijk zelfs voor je kinderen en kleinkinderen.

Bomen hebben de kracht om jou ver voorbij te leven. Daarom is het essentieel dat je ontwerp met zorg wordt vormgegeven, zodat anderen ook kunnen genieten van jouw ideeën. Bij Contour denken we met plezier met je mee, voor vandaag en voor morgen.

F.A.Q.

Veel gestelde vragen over Contour

Dat is afhankelijk van verschillende factoren: de grootte van het perceel, de afwerkingsgraad van het ontwerp, … na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we met alle zorg een correcte offerte op.

Dit is perfect mogelijk, het tuinontwerp staat helemaal los van de aanleg.

Werfopvolging zit standaard in ons aanbod. Zowel tijdens de werken als na de oplevering komen we zeer regelmatig langs om te checken of alles naar wens verloopt.

De duur varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project, maar we streven altijd naar efficiënte en tijdige realisatie.

Er loopt een rode draad door onze ontwerpen: we houden van kleur en vloeiende vormen, van mooie zichtlijnen en veel beweging. Maar uiteraard zijn jouw wensen ons eerste uitgangspunt.

We gaan van kleine daktuinen tot parken en openbare domeinen. Ook kan je bij ons terecht voor de inrichting van de groenzone rond je zaak, kmo of je bedrijfsterrein.

We werken nauw samen met onze klanten om een realistisch budget vast te stellen en zorgen ervoor dat het project binnen deze financiële grenzen blijft.

Ja, we kunnen nazorg en onderhoudsdiensten aanbieden om ervoor te zorgen dat jouw buitenruimte gedijt na de voltooiing van het project.

Absoluut, we zijn gespecialiseerd in het herontwerpen en transformeren van bestaande tuinen om ze aan te passen aan veranderende behoeften of om een nieuwe visie te realiseren.

Een tuinarchitect ontwerpt buitenruimtes, variërend van tuinen tot landschappen, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Professioneel tuinontwerp zorgt voor een evenwichtige en doordachte buitenruimte, aangepast aan jouw behoeften en omgeving, en verhoogt de waarde van jouw eigendom.

Het begint met een grondige analyse van jouw wensen en de omgeving. Vervolgens maken we een ontwerp, dat we samen verfijnen, gevolgd door de implementatie en opvolging.

Scroll naar boven